Toyota інвестувала у розвиток виробника автономних автомобілів Nuro

Woven Capital, LP (дочірня компанія Toyota)  — вклала кошти в акціонерний капітал Nuro, Inc. («Nuro»).

Woven Capital, LP — інвестиційний фонд з оборотом 800 мільйонів доларів США, який підтримує стартапи у сфері мобільності, інвестував в акціонерний капітал Nuro, Inc. («Nuro»), робототехнічної компанії, що забезпечує автономну доставку.

Інвестиції є частиною першого раунду фінансування Nuro серії C, спрямованого на просування його роботи з проектування та розробки самокерованих дорожніх транспортних засобів для розвитку місцевої торгівлі шляхом автономної доставки.

© Toyota

Історія Woven Capital

Це перша інвестиція Woven Capital. Фонд був заснований в січні 2021 року як інвестиційний підрозділ Woven Planet Group, дочірня компанія Toyota, яка нещодавно почала свій бізнес з метою створення найбезпечнішою мобільності у світі. Цей крок Woven Capital відбиває напрямок дії на підтримку компаній, які розробляють інноваційні технології та бізнес-моделі, що працюють у сфері розвитку мобільності, автоматизації, штучного інтелекту, даних і аналітики та інших передових технологій.

© Toyota

Обґрунтування підтримки Nuro  від Woven Capital

Джордж Келлерман, керуючий директор  Woven Capital зазначив: «Nuro зарекомендував себе як справжній лідер в галузі автономних транспортних засобів для доставки товарів. Маючи найсучасніші технології та потужні партнерські стосунки з провідними американськими брендами вони революціонізують повсякденну торгівлю, роблячи її безпечнішою та ефективнішою. Компанія готується до успіху у світі після Ковіду, де безпечна та зручна доставка товарів цінуватиметься споживачами. Woven Capital із задоволенням підтримує наступну хвилю зростання Nuro, оскільки власне широке бачення групи Woven Planet Group щодо безпечної мобільності робить Nuro природно гідним нашій першій інвестиції».

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб нічого не пропустити.

Довідка:

Nuro є лідером в галузі автономної доставки з використанням робототехніки для покращення повсякденного життя. Парк дорожніх автономних автомобілів компанії розроблений для безпечної доставки повсякденних товарів споживачам. Nuro має на меті кардинально змінити останню милю доставки на місцевому рівні як для споживачів, так і для бізнесу, одночасно використовуючи потужність робототехніки для загальної користі. Компанія Nuro вже оголосила про партнерство з Kroger, Domino’s, Walmart, CVS та іншими провідними компаніями.