Volvo Group інвестує в Designwerk Technologies AG задля доповнення можливості електромобільності

Volvo Group підписала остаточні угоди щодо придбання 60% інжинірингової компанії Designwerk Technologies AG зі Швейцарії, яка розробляє і продає комерційні електромобілі, мобільні пристрої швидкої зарядки й системи високовольтних акумуляторів.

Інвестуючи в Designwerk Technologies, Volvo Group розширює свої поточні можливості, коли йдеться про нішеві продукти й рішення. Очікується, що завершення угоди відбудеться в найближчі тижні, після чого Designwerk Technologies продовжить працювати як окрема компанія.

«Designwerk Technologies має велику компетенцією в області електромобільності, орієнтованої на розробку, прототипування і виробництво нішевих продуктів у всьому спектрі, що робить її відмінним доповненням до можливостей Volvo Group. Ці інвестиції підтримають перехід Volvo Group до кліматично нейтральних транспортних рішень у всіх сегментах», — зазначив Ларс Стенквіст, технічний директор Volvo Group.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб нічого не пропустити.

Довідка:

Designwerk Technologies — швейцарська компанія, яка розробляє і пропонує електричні сміттєвози, автобетонозмішувачі, лісовози, самоскиди, мультіліфти та тягачі під брендом Futuricum, які побудовані на шасі Volvo Trucks серії FM, FMX і FH, а також на базі низькопольного Mercedes Econic.