МАЗ випустив токени на криптоплатформі для підтримки своєї команди МАЗ-СПОРТавто

ВАТ «МАЗ» 23 березня 2021 емітувала токени «МАЗ-СПОРТавто» на криптоплатформі Finstore.by, з метою альтернативного залучення інвесторів, повідомили у пресслужбі компанії.

Наразі до технології блокчейн, біткоїнів та токенів підвищена увага, тому компанія вирішила скористатись можливістю та привернути увагу до своєї спортивної команди.

Токен (цифровий знак) — це цифровий фінансовий інструмент, який засвідчує права власника. В цьому випадку право на отримання доходу за вкладеними коштами.

Токени бувають різних видів, але ті, які розміщуються зараз на платформі Finstore.bу, працюють як боргові фінансові інструменти, подібні до облігацій. Кожен токен має номінальну вартість, фіксовану ставку прибутковості та обмежений термін обігу.

Токени МАЗ емітовано на 2 роки під 6% річних. Обсяг емісії — 2,0 млн доларів США.

Номінальна вартість — 100 доларів США.

Придбати токени можуть лише резиденти Республіки Білорусь.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб нічого не пропустити.

Спортивна команда «МАЗ-СПОРТавто» є візитною карткою по автоспорту ТОВ «МАЗ» з 2010 року — року заснування команди. Саме в цей час зародилася ідея створення заводської команди в цілях просування техніки Мінського автомобільного заводу, як інноваційного та якісного продукту, просування бренду, збільшення лояльності та підвищення впізнаваності марки МАЗ на світовому рівні.

Сьогодні, завдяки грамотно виробленої концепції з просування, участі в найбільших Міжнародних ралі рейдах, спортивна команда «МАЗ-СПОРТавто» займає почесне друге місце в загальному світовому заліку з автомобільного спорту, а бренд і продукція МАЗ відома більш ніж в 190 країнах світу.