Ford повідомив про те, що вкладе $1,05 млрд у свої виробничі потужності в ПАР

Операційний директор Ford International Market Group Андреа Кавалларо вже підтвердила, що компанія планує збільшити виробництво в Південній Африці зі 168 000 до 200 000 автівок на рік.

© Ford Motor Company

Інвестиційні кошти — це $683 млн на модернізацію технологій та організацію нових виробничих майданчиків на підприємстві в місті Сільвертон та $365 млн для поновлення технічного обладнання на провідних підприємствах постачальників у ПАР. Операційний директор Ford International Market Group також уточнила, що бренд хоче зробити свій завод у Сільвертоні на сто відсотків енергонезалежним та вуглецево-нейтральним через три роки. Це дозволить майданчику перейти в «острівний режим» (Island Mode), тобто відключитися від загальної енергомережі.

© Ford Motor Company

За словами топменеджера Ford, пікап Ranger — одна з наймасовіших й успішних машин у світі. Ці інвестиції нададуть команді інструменти та обладнання, щоб випускати кращий Ford Ranger в історії, в більшій кількості та з чудовою якістю.