MAN отримав найбільше в історії замовлення на MAN TGE

Міжнародна приватна компанія Falck Danmark A/S підписала генеральну угоду з MAN Truck & Bus на оновлення свого автопарку в п’яти європейських країнах. Угода передбачає закупку 2500 швидких допомог на базі MAN TGE.

Falck Group, що базується в столиці Данії Копенгагені, є міжнародною приватною компанією з постачання рятувальних послуг, який налічує понад 30 000 працівників у 35 країнах. Портфоліо Falck включає аварійно-рятувальні, пожежні, оперативні послуги швидкої допомоги та транспортні послуги для пацієнтів.

Falck підписав генеральну угоду з MAN Truck & Bus, яка передбачає поставку автомобілів швидкої допомоги та транспортування пацієнтів протягом 5 років. До 2026 року близько 2500 MAN TGE можуть замовити п’ять національних організацій Falck у Данії, Німеччині, Швеції, Іспанії та Великобританії.

Обладнання та кузови будуть виготовлені та встановлені відомими виробниками кузовів відповідно до специфікацій Falck. Перші замовлення на фургони вже зроблені. Для MAN Truck & Bus це найбільше замовлення в історії сегмента фургонів.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб нічого не пропустити.

Falck і MAN співпрацюють давно. Ще у 2019 році Falck замовила 132 легкі вантажівки MAN TGL та 19 мікроавтобусів TGE. Також у Великобританії компанія Falck Ambulance UK використовує MAN TGE для транспортування пацієнтів. Всього за останні два роки туди було доставлено 92 фургони TGE.