Автовиробник BYD презентував e-platform 3.0 для автомобілів на електричній тязі

Wang Chuanfu, президент BYD, зазначив, що електронна платформа 3.0 є колискою для наступного покоління електромобілів.

8 вересня BYD офіційно представила e-платформу 3.0 для електричних автомобілів.

Маючи видатні переваги в ефективності, безпеці та естетиці, призначена для автомобілів різних розмірів електронна платформа 3.0 має на меті покращити продуктивність ТЗ на новій енергії (NEV), а також покращити рівень інтелектуального водіння, створити більш ефективні та безпечні нові інтелектуальні електромобілі.

Інтегровані нові енергетичні рішення BYD охоплюють збирання, зберігання та застосування енергії. За допомогою цьому BYD має на меті побудувати екосистему з нульовими викидами в межах замкнутого циклу для подолання глобального потепління.

Акумуляторні батареї дозволять проїхати без підзарядки понад 1000 км, а перша у світі технологія швидкої зарядки забезпечить дальність пробігу до 150 км після 5-хвилинної зарядки. Оригінально розроблена система прямого охолодження та нагріву батарей збільшує тепловий ККД до 20%, зменшуючи при цьому втрати енергії.

Концептуальний автомобіль середнього розміру Ocean-X, побудований на базі електронної платформи 3.0, вирізняється безпекою, дальністю, інтелектом та дизайном, що робить його більш ефективним та безпечним інтелектуальним електромобілем для наступного покоління. Він являє собою середньорозмірний спортивний седан з високими технічними характеристиками.

BYD Ocean-X © BYD Company Ltd

Ocean-X пропонує абсолютно новий досвід в продуктивності та інтелектуальному водінні завдяки повністю інтегрованим в кузов батареї Blade battery, електричної трансмісії 8-в-1 і повнопривідній архітектурі.